CHRCR

Од етнички до граѓански национализам преку основното образование

Центарот за човекови права и разрешување конфликти (CHRCR) денес ги презентираше резултатите од студијата во рамки на проектот Од етнички до граѓански национализам преку основното образование што беше реализиран со финансиска поддршка од Цивика мобилитас.

За да ја симнете студијата кликнете тука

Оставете коментар.