Македонски (Macedonia)Shqip(Shqiperia)


Школи за човекови права

Школи за човекови права

<< Назад

Опис на проектот:

 

Тим кој учествувал:

Проф. Др. Мирјана Најчевска,
Сашо Н. Алушевски,
Сафет Балажи,
Жарко Трајановски

Резултат:

Програма

Партнери:

Хелсиншки комитет за човекови права на Р. Македонија

Донатори:

Норвешки хелсиншки комитет, Конрад Аденауер фондација Амбасада на Германија

<< Назад