Македонски (Macedonia)Shqip(Shqiperia)


Контакт

Контакт информации

Центарот за Човекови Права и Разрешување Конфликти се наоѓа во просториите на Институт за социолошки и политичко-правни истражувања, бул. „Партизански Одреди“ б.б. – 1000,

П-Фах: 1020 Карпош, фах 39,

Скопје,

Република Македонија.

Телефони:
+ 389 (0)2 3065 953
+ 389 (0)2 3065 954
+ 389 (0)2 3065 955
Факс: + 389 (0)2 3065 953
Web: www.chrcr.org.mk
e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Можете да не контактирате исто така и преку пополнување на следниот формулар: